Wie is Carolina?

 

Als kind was Carolina gefascineerd door de verhalen van goden en godinnen en leerde ze op 10-jarige leeftijd over de Grieks-Latijnse mythologie. Als tiener raakte ze geïnteresseerd in paleontologie, waar ze "in de grond" zocht naar een verklaring van de geschiedenis van menselijke wortels. Mystiek van aard, vroom en hoopvol in haar vlees, ontdekt Carolina een universum waar symbolen spreken over het moment, het verleden, het heden en de toekomst.

 

Carolina ontdekte astrologie tijdens haar studie en het was een openbaring voor haar die haar ertoe bracht de wereld rond te reizen op zoek naar esoterische en mystieke kennis. Dus gaat ze studeren bij de grootste Westerse en Oosterse Meesters.

 

Carolina is al meer dan 20 jaar een professionele astroloog. Carolina beoefent een klassieke astrologie die ze gemakkelijk een traditionele "mutant" noemt, waarbij ze oude technieken combineert met de moderne realiteit. In de loop der jaren heeft zij zich ook gespecialiseerd in mediumschap en helderziendheid.

 

Carolina is al jaren een van de beroemdste astroloogmedia van onze tijd omdat het met succes de oude en geheime tradities beoefent die het heeft aangepast aan het moderne leven.

 

Uw reputatie is stevig verankerd: uw bekendheid overschrijdt de grenzen. Het helpt beroemdheden, politici, zakenmensen ... Maar ook en vooral is het zijn ware roeping om al diegenen te helpen die niet alleen een oplossing kunnen vinden voor hun emotionele en sentimentele problemen, professionals, pech, enz.

 

Zeven jaar geleden liet een goochelaar hem kennismaken met de oude riten van krachtige helende magie! Carolina is dus niet alleen een astroloog die de toekomst kan onthullen, maar bovenal is ze een tovenaar, een visionair medium met grote heilzame krachten, in staat om pech af te weren en geluk, liefde en geluk te regenen aan degenen die zich tot hem richtten .